Чекаємо і любимо тебе і гордимось тобою перед світом



У приміщенні Залозецької бібліотеки свято – сюди завітала бабуся нашого односельця, воїна-добровольця Андрія Процика – пані Ярослава. Вона принесла для юних читачів бібліотеки, а також членів історико-краєзнавчого гуртка Залозецького БДЮТ у подарунок від воїнів батальйону «Збруч» - прапор України, підписаний всіма його бійцями. 


З хвилюванням діти передавали з рук в руки цей цінний дарунок, цілували синьо-жовте полотнище, читали побажання  воїнів, сповнені надії і оптимізму, написані на ньому. Всі присутні з цікавістю слухали розповідь пані Ярослави про солдатські будні наших захисників, також розглянули карту «Хресна дорога в зоні АТО», послухали розповідь бібліотекаря Галини Базан про прощу в Зарваниці і прочитали спільну молитву за здоров’я захисників Вітчизни.
Гуртківці виготовили колективний плакат для бійців батальйону «Збруч» з оптимістичним зверненням-побажанням: «Дорогий солдате! Ми дякуємо за небо голубе, і золоте колосся щедрим літом. Чекаємо і любимо тебе і гордимось тобою перед світом».




 Наталя Кара,
бібліотекар-бібліотеки смт.Залізці

Немає коментарів:

Дописати коментар