Святкування до Дня Незалежності України



Під назвою «Україно! Ти в душі моїй світлина» відбулося святкування до Дня Незалежності в селі Малашівці.
23 серпня в бібліотеці  с.Малашівці була проведена інформаційна хвилинка «Державний прапор України - святиня нашого народу». У книгозбірні влаштовано книжкову виставку «Люба моя Україно».
24 серпня біля пам'ятника в честь Незалежності отець Дмитро відслужив панахиду за воїнів котрі загинули в зоні АТО. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих героїв. Святковою ходою всі рушили до братської могили воїнів УПА, де відбувся концерт. Свято розпочав хор піснею "Боже послухай благання". Програму вели: Катя Беркета та Ігор Лотоцький. Учасниками були дошкільнята, молодші школярі, старші. У їх виконанні прозвучали вірші про Україну. Хор виконав пісні: "За Україну", "Чом, чом, чом земле моя", "Україно", "Коли ви вмирали", "Моя Україна", а у виконанні дуету Надії Уніят та Надії  Молоток прозвучала пісня "Розпрощався стрілець".
   У нинішній, такий неспокійний для України,  час появились новітні герої, імена яких навіки будуть вкарбовані в історію нашої держави. Вони захищають нашу свободу і незалежність, за яку і тепер платимо дорогу ціну, бо знову виростають могили і знову матері оплакують своїх синів, і знову на колінах проводжаємо наших героїв в останню путь. Але віримо, що вони не даремно поклали своє життя, і що в найближчий час війна на сході України закінчиться, і кожен захисник східних кордонів залишиться героєм.


Ольга Білоус,
бібліотекар бібліотеки с.Малашівці

Немає коментарів:

Дописати коментар