До Дня Незалежності України



У барвистих вишиванках 23 серпня спішили жителі села Глядків  на свято «Україно в мене ти єдина». Свято розпочалося літургією за Незалежність України,  її щасливе майбутнє, яку відслужили отець Володимир та отець Василь. По закінчені літургії  було відправлено панахиду за полеглих героїв. Святкування продовжилося  біля  сільської бібліотеки.
На святково прибраній сцені  ведучі концерту Христина та Марта Дублянко привітали усіх присутніх із святом.  У виконанні дівчат Зоряни Грелі, Марти та Христини  Дублянко, Валі Стрілецької, Ані Бай та Юлі Бурої  прозвучали пісні: «Боже послухай благання», «Тільки ти повертайся солдате», «Виростеш ти сину», «Мамо не плач», «Не твоя війна».
Марта Дублянко продекламувала вірші: «За кого гинуть сини», «Лист із неба», «Матусю лиш не плач». А також читали  вірші: Бура Юля «Минають дні», Греля Зоряна «Минув вже рік», Греля Василь «Кажи дідусю», Стрілецька Валя «Не дощ а сльози», Дублянко Христина «Болить душа за Україну», Бай Аня «Як важко жити».
Щиросердечно привітав зі святом свою громаду секретар сільської ради Ігор Кметь. Подякував усім учасникам  концертної програми отець Василь. Василь Олексевич (підприємець) побажав учасникам міцного здоров’я та процвітання.
На закінчення свята усі учасники та присутні на святі заспівали Гімн України, та помолилися за здоров’я солдат які воюють на сході, та за їх щасливе повернення до дому.
Одарія Кремінь,
бібліотекар бібліотеки с.Глядки

Немає коментарів:

Дописати коментар