Година пам'яті "У пам'яті немає сивини"



18 травня в бібліотеці-філія смт. Залізці  було проведено годину памяті «У памяті немає сивини». На цей захід було запрошено учасника Великої Вітчизняної війни Душинського Анатолія Антоновича та дітей війни : Букала Миколу Олексійовича , Черську Ірину Антонівну , Кондрат Іванну  Михайлівну.
Учасники масового заходу привітали шановних гостей хлібом - сіллю. Всі присутні хвилиною мовчання  вшанували пам'ять про полеглих героїв.  Діти розказували вірші, виконували  пісні, дякували односельчанам за щасливе сьогодення. Грицик Оксана Ярославівна розказала присутнім про  односельчан, які брали участь  у бойових діях.
Про свої нелегкі воєнні дороги,  які, ще юному  хлопцеві довелось пройти розповів Анатолій Душинський. Діти війни поділилися своїми спогадами про важкі роки свого дитинства і побажали всім щоб минуле ніколи не повернулось.  
 До даного заходу в бібліотеці було влаштовано тематично-ілюстративні виставки «Вони не вернулися з війни» та « Учасники Великої Вітчизняної війни».
Захід було підготовлено бібліотекарями Залозецької бібліотеки та учнями школи, членами гуртка «Пам’ять» Залозецького будинку дитячої творчості  керівник Оксаною Грицик.  На закінчення всі присутні заспівали «Многая літа».







Наталя Кара,
бібліотекар бібліотеки смт.Залізці

Немає коментарів:

Дописати коментар