Дякую тобі, мамо!



       Весна приносить нам багато чудових свят, які ми святкуємо всією родиною. І от настав травень – найкращий місяць в році. Довкола все зеленіє, цвіте. Радіють матері, бо їх заслужено вшановують, - такими словами розпочали свято Матері ведучі Отрубець Катя та Яворівська Мар’яна , яке відбулося 12 травня в церкві Пресвятої Євхаристії бібліотеки-філії №3 с. Озерна, що організували о. Михайло Гуменний, їмость Наталя і бібліотекар Уляна Паньків.
…Свято матері сьогодні, то є твій Матусю день,
Нині діти в’ють віночки
З квітів, віршів і пісень… - наголосила  Баденко Оленка.
Присутні мали можливість насолодитись віршами та піснями, присвячені матерям, що виконували маленькі діточки та діти шкільного віку: Хрущ С., Томашевська Ю., Марич І., Мелех В., Кісіль П., Христинич М., Томашевська У., Гарасимʼяк А., Хрущ О., Скрипець Р., Вовчанська А.,
Марич Н., Скрипець В., Парадюк А., Отрубець Ю., Нетреба Д., Хобтова О., Парадюк Х., Гарасимʼяк Н.,Берестецька Д., Гаврилюк М., Гуменний С. Дзвінкими голосочками заспівали пісню «Ти ж моя ластівка» Нетреба С. та Марич І.
      Найперша літера, якою починаються, майже, всі абетки світу – це літера А. І вже за нею шикуються у певному порядку всі інші літери. Найперше слово, яке вимовляють діти, майже, в усіх країнах світу – це слово Мама і вже за цим святим і найріднішим словом діти навчаються слів своєї рідної мови. Мама, матінка, матуся…Чи є на світі більш прекрасне і ніжне? У мами щира душа, добрі і ласкаві руки, найвірніше і найчутливіше серце – в ньому ніколи не гасне любов, воно ніколи не залишається байдужим, після цих слів Баденко Оленка виконала композицію «Червона калина».
      Кожен з вас хай пам’ятає , що посмішка допомагає мамі жити. Тож приносьмо мамам квіти, даруймо щирі слова, любіть своїх матусь. Любіть їх так, як вони вас люблять. В кінці свята пролунала пісня «Боже, дякую Тобі», а також усім матерям були подаровані квіти. Парафіяни щиро дякували о. Михайлу за організоване дійство, за його старання та вміння організовувати навколо себе не тільки молодь села ай старше покоління.




 Уляна Паньків,
бібліотекар бібліотеки-філії №3 с.Озерна

Немає коментарів:

Дописати коментар