Семінар на тему: «Робота бібліотекаря: досвід, пошук, проблеми»



20 червня 2017 року в центральній бібліотеці відбувся районний семінар бібліотечних працівників на тему: «Робота бібліотекаря: досвід, пошук, проблеми».
Семінар відкрив директор ЦБС М.М.Лукачат. Він ознайомив присутніх з програмою семінару та виступив з доповіддю: «Професійна компетентність бібліотекаря – запорука ефективного функціонування бібліотекаря».
Провідний методист ЦБС Я.М.Кладик надала консультацію на тему: «Впровадження інноваційних форм роботи з користувачами». Бібліотекарям було роздруковано  та  роздано методичну рекомендацію «Список нових форм роботи».
Зав.сектором інформації ЦБ О.Р.Ковалик виступила з консультацією «Мультимедійна презентація – один із зручних і ефективних способів представлення інформації за допомогою комп’ютерних програм».
Провідний бібліограф  ЦБС Л.М. Гунько провела бібліографічний огляд літератури на тему «Життємір  Богдана Андрушківа»  (до 70-річчя від дня народження Б.Андрушківа). Бібліотекарям було представлено інформацію про видатну особистість с.Метенів – професора, доктора економічних наук, письменника.
Годину поетичного спілкування: «Щирим серцем поезія лунає» організували і провели працівники відділу обслуговування центральної бібліотеки. 



Бібліотечні працівники ділилися досвідом роботи.
В кінці семінару директор ЦБС підвів підсумки роботи, відбувся обмін враженнями від зустрічі.
Ярослава Кладик,
провідний методист ЦБС
20.06.2017р.

Немає коментарів:

Дописати коментар