Година поетичного спілкування: "Щирим серцем поезія лунає"



Поезія – чарівна скрипка в яку закохуються багато людей незважаючи на вік, професію, національність. У народі говорять: там де виростають квіти, усміхається земля. На українській землі зросли і уславили її прекрасні поети – цвіт українського народу і народ пишається ними.
У читальному залі бібліотеки для дорослих відбулась година  поетичного  спілкування «Щирим серцем поезія лунає» до Всесвітнього дня поезії.
Учасниками заходу були учні 9 класу, школи №1.


 Поринути в чарівний світ поезії допомогли ведучі Ірина Кульчицька та Ірина Мельник, які згадували про творчість класиків і сучасних поетів.

Вірші  Тараса Шевченка, Ліни Костенко, Івана Франка, Василя Симоненка, Лесі Українки, Олександра Олеся  читали: Христина Пузяк, Надя Черніцька, Діана Мельник, студентка коледжу Валя Фещук.


Прекрасним доповненням на цьому святі стали задушевні вірші Л.Васильєвої «Балада про дві душі», та «Рано вранці на світанку» які декламували Ірина Кульчицька, Христина Пузяк.



Молодь подарувала неповторний світ поетичної сповіді, що вчить тонко сприймати красу, осмислювати навколишню дійсність, співпереживати, щоб ніколи не зачерствіла душа. Сподіваємось, що почута поезія піднесла присутніх духовно та збагатила новими відчуттями.
Працівники   Зборівської  бібліотеки для дорослих
21.03.2017р.

Немає коментарів:

Дописати коментар