До Дня мови. Усний журнал на тему: "Все починається з любові..."



23 лютого до дня рідної мови в бібліотеці - філії с.Малашівці було проведено усний журнал на тему "Все починається з любові..."
З вступним словом до читачів звернулася  бібліотекар Ольга Білоус. Відкриваємо першу сторінку нашого журналу "Людина починається з любові до рідної мови"- розповідь вела Валентина Сотник. Вірші про мову читали: Ірина Беркета, Ірина Горбатюк, Софія Костенко.  
Другою  сторінкою нашого журналу є сторінка "Все починається з любові до рідного слова" - розповідь вів Мар'ян Чайковський. Запрошуємо Вас переглянути третю сторінку нашого журналу, яка називається "Все починається з любові до пам'яті й шани видатних…" розповідь продовжив Роман Сотник.  Наступною сторінкою нашого журналу є "Все починається з любові до родини, сім'ї" - розповідь продовжила Валентина Сотник.
Серед усіх геніальних винаходів людства одне з найважливіших місць посідає сім'я, родина. Прекрасно, коли в сім'ї панує мир і злагода, взаєморозуміння й повага, кохання й вірність, теплота й затишок. На закінчення бібліотекар подякувала всім за цікаво проведений усний журнал.



Ольга Білоус,
бібліотекар бібліотеки с.Малашівці
23.02.2016р.

Немає коментарів:

Дописати коментар