Урок патріотизму «Героїв стежина від батька до сина»


Мужності й геройства свято.
                                                                                       І ми вклоняємося тим,
Хто літ тому назад багато
                                                                                       І тим, хто нині з автоматом
                                                                                     Наш спокій береже і захищає,
                                                                                       Всю нашу велику родину,
Рідну землю свою –Україну.

Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти, водою зі  своїх джерел, але захистити себе не може. Тому це святий обов’язок тих,  хто живе, хто користується її  благами і дарами. Виконуючи цей почесний обов’язок, ідуть юнаки служити в армію, щоб берегти мир і спокій своєї Батьківщини, стояти на сторожі її інтересів.
До дня захисника України  та з метою сприяння патріотичного виховання учнівської молоді, виховання патріотичних почуттів до рідної землі,  дружби та взаємоповаги  один  до  одного  6  грудня  в  Залозецькій бібліотеці було проведено урок патріотизму  «Героїв стежина від батька до сина».
Гуртківці історико-краєзнавчого гуртка «Пам’ять»  в своїх виступах розповідали  про нелегкі будні українських військових та волонтерів на сході України, відновлення довіри  та  симпатії  до українських військових .  Перед  гостями  та учасниками заходу виступили  керівник гуртка «Пам’ять»  Оксана Грицик, методист  БДЮТ  Ольга Чехович, бібліотекар – читального залу  Лариса Ковальчук, бібліотекар дитячого відділу Наталя Кара, завідуюча бібліотекою Галина Базан.
В бібліотеці  до заходу  було влаштовано книжкову виставку  «Українська армія: Минуле і сучасність», проведено перегляд  літератури «Історія Українського війська».





Лариса  Ковальчук,
бібліотекар бібліотеки смт.Залізці

Немає коментарів:

Дописати коментар