Екскурсія: «Скарбниця мудрості – бібліотека»



Основним знаряддям духовного виховання дітей є книга. Це найкращий спосіб пізнати навколишній світ. Починаючи читати треба від самого народження, бо саме книга допомагає швидко і легко розвинути творчу і розумову особистість. Любов і інтерес до книги формується у дітей з дошкільного віку. І тому дуже важлива перша зустріч дитини з книгою, з бібліотекою.
Традиційно це екскурсія до дитячої книгозбірні в кінці навчального року. В ході екскурсії дітей ЗОШ I-IIIст. №2 було ознайомлено з відділами бібліотеки, читальним залом, з правилами користування книгою, книжковими виставками, а також з періодичними виданнями.
Діти, які побували на екскурсії мали змогу записатися до бібліотеки. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна зустріч, про що свідчили слова вдячності від наших  маленьких користувачів.
Такі заходи надають широкі можливості розвитку інтересу дітей до книги і любов до читання, допомагають навчитися читати, пізнавати красу рідної мови, виховують охайність до книги, формують потребу до читання хороших книг.





Працівники Зборівської дитячої книгозбірні.

1 коментар: