До Міжнародного дня захисту дітей: «Хай буде дитинство щасливе»



1 червня – це, перш за все, початок довгоочікувального літа. А також, цього дня відзначаємо Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними,  прославляли свої родини і рідний край.
2 червня колектив дитячої книгозбірні організував для юних користувачів бібліотеки свято «Маленька країна – країна дитинства, де сонечко світить і казка живе».
Цього дня проводились цікаві бібліотечні ігри, змагання та розваги. З великим задоволенням діти грались, танцювали, малювали на асфальті і співали дитячі пісні.


Найбільш активними були Наталя Багрій, Марта Слівінська, Аліна Москалюк, Віка Кармазин, Катя Кімпінська, Юлія Крива, Вероніка Булат.
Бажаючих дізнатись більше про День захисту дітей, а також ознайомитись із правилами  та обов’язками наймолодших мешканців планети було запрошено до огляду книжково-ілюстративних виставок: «Дитинство в Україні: право, гарантії і захист», «Хай сонцю і квітам всміхаються діти».
На завершення діти малювали малюнки на тему: «Щасливе дитинство», які зберігаються у читальному залі бібліотеки. 
                                                                 
Найголовніше – це спокій в душах і серцях, це тиша і злагода в кожному куточку нашої держави і у всьому світі. Тож нехай всім-всім дітям всміхається щастя. І йому ніколи не буде кінця, і радість не гасне у юних серцях. 


Працівники Зборівської дитячої книгозбірні.

Немає коментарів:

Дописати коментар