Тиждень дитячого читання



Тиждень дитячого читання

«Дитина читає – Україна процвітає»

Вже стало традицією у Зборівській районній бібліотеці для дітей щорічно навесні проводити Всеукраїнський тиждень дитячого читання.
Ведучі Діана Дяк і Мар’яна Сікотовська зазначили, що нашим найнадійнішим другом, помічником, порадником і джерелом мудрості є книга. Жодні засоби інформації не можуть замінити її.
Читці: Наталія Багрій, Дарія Гуртовенко, Богдан Перетятко, Діана Грузін вміло декламували вірші про її  Величність Книгу, а живе вона в країні, якої немає на карті.  Це чудова країна «Читалія». І здійснили бібліотекарі подорож цією країною з читачами 1-4 кл. ЗОШ №2 і їх наставниками Наталією Гладанюк і Марією Штеркун.
Численні вікторини, літературні змагання, загадки, конкурси, які проводили під час свята розвивають у дитини пам'ять, логічне мислення, спонукають взяти в руки ту чи іншу книгу. Потрапити у світ казки допомогла  дітям  гра «Казкове віконце», у ході якої учасники пригадали твори Р.Кіплінга, Г.Андерсена та інших дитячих письменників-казкарів.
Радість спілкування з книгою не можна замінити нічим. Головна мета тижня – зробити так, щоб діти поспішали до бібліотеки завжди.



Працівники Зборівської дитячої книгозбірні

Немає коментарів:

Дописати коментар