Майстер клас



Сільські бібліотеки: ідеї, пошук, майстерність такою була тема майстер-класу на базі бібліотеки-філії с.Осташівці для сільських бібліотечних працівників. Гармонійному розвитку дітей сприяє робота гуртка бісероплетіння  «Світ твоїх фантазій» для учнів 1-7 класів. На заняттях гуртківці навчаються виготовляти різні вироби з бісеру. 



Автор цього допису залучає юних користувачів до гуртка, вчить їх бачити прекрасне.
Бібліотека тісно співпрацює зі школою та сільською радою. На захід були запрошені директор школи Володимир Мелих і сільський голова Галина Котовська.
Ярмарок творчих ідей «Переймаємо найкраще у колег» провели Наталія Лис – бібліотекар центральної бібліотеки для дітей м.Зборова і Надія Котовська – бібліотекар с.Висипівці. 



Колеги ділилися своїми ідеями, методами і формами роботи. Вони представили роботи гуртків. Присутні мали змогу подивитися масовий захід на тему «Творимо руками і душею», підготовлений гуртківцями бібліотеки.


Підсумки майстер-класу підвів директор Зборівської ЦБС Михайло Лукачат. На заході були присутні заступник директора ЦБС Марія Сікотовська, провідний методист Ярослава Кладик, провідний бібліограф Леся Гунько.




Володимира Яніга,
бібліотекар бібліотеки –філії с.Осташівці 

Немає коментарів:

Дописати коментар