Усний журнал "Любові до рідного краю"



31 липня працівники бібліотеки-філії с.Озерна  та будинку культури провели усний журнал на тему: «Любові до рідного краю». На  свято були запрошені: директор  Зборівської ЦБС  Михайло Лукачат, заступник директора Марія Сікотовська, провідний  бібліограф Леся Гунько, сільський  голова  села Озерна Богдан Наконечний, директор Озернянського БК  Володимир Яремко та працівники Озернянської сільської ради.
«Моя маленька батьківщина - Озерна»,гуртом пролунало дитячими голосами   у сільській бібліотеці . Діти всі разом полинули в історичні події, які відбувалися протягом минулих років у селі. Згадали і про славетного гетьмана Богдана Хмельницького, який проходив через Озерну в козацьку епоху.  Відмітили всі визначні місця, які є у селі, а  також згадали і про видатних людей – вихідців з Озерної .  
Діти у ігровій формі зуміли дізнатися багато нового та цікавого про своє рідне село. Ведучі проводили з ними цікаві розваги. Усі учасники розгадували  кросворд «Історія Озерної»,  хрестослів «Мешканці лісу», «У портфелі», давали відповіді на питання  вікторини «Наша історія і сьогодення». А також повеселилися у рухливих іграх «Жонглер» та «Капелюшки». На завершення свята усі дружно заспівали пісню «Село моє». Усі діти отримали святкові грамоти, а найактивніші учасники були нагороджені особливими медалями.






Уляна Паньків,
завідувачка бібліотекою-філією №1 с.Озерна
Олександра Туринська,
художній керівник БК с.Озерна


Немає коментарів:

Дописати коментар