Відзначення Дня Гідності та Свободи


Історії України було багато трагічних періодів та подій. В наш час в історію увійшла ще одна подія – Майдан, який змінив нашу державу та наш народ і наше життя. В такі трагічні періоди завжди на захист своєї землі, своєї держави ставали кращі представники українського народу. Борців Майдану об’єднало бажання жити у вільній країні, з справедливим та світлим майбутнім. За ці ідеали на Майдані пролилася кров. Так з’явилася Небесна сотня – це патріоти, які віддали життя за свої переконання. І тепер для народу України є святим обов’язком гідно вшановувати Героїв. В ці дні вся Україна вшановує Героїв Небесної сотні.
Події останніх років ставлять перед бібліотеками завдання: патріотичне виховання підростаючого покоління. Готуючись до відзначення Дня Гідності та Свободи, в приміщені бібліотеки  було переглянуто відео фільм на тему
 " Героїчна епопея Євромайдану."
Спільно з будинком культури було проведено патріотично-інформаційну бесіду «Революція Гідності та Свободи». Під час бесіди йдеться мова про революційні події та патріотів України, які не пошкодували свого життя заради Свободи. Герої не умирають!






Надія Нітефор,
бібліотекар бібліотеки с.Гаї Розтоцькі
 Лариса Козаревська,
 завідувачка будинком культури с.Гаї Розтоцькі

Немає коментарів:

Дописати коментар