Всеукраїнський тиждень дитячого читання



Це знають всі: дорослі й  діти – книжкова країна найкраща у світі.
Щороку в Зборівській бібліотеці для дітей проходить довгоочікуване свято – Всеукраїнський тиждень дитячого читання – сповнений дивовижного книжкового розмаїття, свято тих, хто  любить читати.
Розпочали свято ведучі: Мар’яна Михайлишин і Марія Коцур.


 Діти дізналися історію виникнення  «Книжкових іменин», а також про країну  «Читалію», якої немає на карті, але під час тижня книголюби і казкознавці подорожували цією країною.
Для читайликів було організовано  ігровий квест з веселими конкурсами та розвагами у 2-Б кл. ЗОШ №2 (керівник Наталія Гладенюк).


 А от про те,  якою була перша книга і якими звивистими стежинами йшла вона до сьогодення, читачі дізнались із відеопрезентації  «Шлях книги від давнини до сучасності».
На свято завітала Корлева Книга  (Христина Гнатюк) і мешканці книгарії (Наталя Багрій, Сніжана Процик, Богдан Соловій, Віктор Петрук ). 



Цього ж дня бібліотекар Галина Борисяк провела конкурс  «Казкова торбинка» під час якого діти відгадували назву казки за предметами, які витягали з торбинки.




У рамках тижня бібліотекарі оформляли книжково-ілюстративні виставки: «Письменники рідного краю – ювіляри 2017 року», «У світі казки чарівної», «О, писанко! Ти символ України! Любові й миру берегине!»
Під час тижня проводились акції: «Привиди друга до бібліотеки», «Подаруй бібліотеці книгу».
На закінчення тижня бібліотекарі закликали не лінуватись, а читати і світ казковий пізнавати, світ мудрих чарівних думок.

Працівники Зборівської бібліотеки для дітей
11.04.2017р.

Немає коментарів:

Дописати коментар