Майстер-клас «Паперові фантазії»



Під такою назвою 19 травня відбувся майстер-клас у Зборівській бібліотеці для дітей. На ньому були присутні бібліотечні працівники району, дирекція і заступник голови РДА Олександр Парацій.


Мета майстер-класу – удосконалювання роботи гуртків, клубів за інтересами у сільських закладах бібліотечної галузі. Користувачі дитячої книгозбірні не лише вчаться любити світ книги, а ще й оволодівають мистецтвом квілінгу, оригамі, скрапбукінгу, торцюванням та інших видів ручної роботи.





Працівники бібліотеки докладно показали на практиці як з паперу можна творити чудеса.


 Однак робота з кольоровим папером дуже корисна для дрібної моторики рук дитини, що в свою чергу покращує такі розумові процеси, як увагу, пам'ять і мислення. Варто відзначити, що заняття вимагає акуратності і посидючості. Якщо прикласти трошки зусиль, навіть в самий перший раз у кожного вийде гарна, індивідуальна робота.
Про свою гурткову роботу з дітьми розповіла бібліотекар с.Висипівці Надія Котовська, і представила вироби своїх користувачів.










Завданням сучасної бібліотеки для дітей є тне тільки заохотити дитину до читання, а ще розвивати кожну дитину як неповторну індивідуальність. З огляду на це велике значення має формування в учнів творчого потенціалу, прагнення до самостійної пізнавальної діяльності.



Надія Николишин,
завідувачка бібліотекою для дітей
19.05.2016р.

Немає коментарів:

Дописати коментар