Зустріч з матерями воїнів АТО



Нагороджений я любовю –
Хай святиться повік імя!
Зичу доброго вам здоровя,
Берегине ненько моя!
Такими словами розпочалась зустріч з  матерями воїнів АТО в Залозецькій  бібліотеці. Наші юні читачі, також гуртківці будинку дитячої творчості дуже старанно готувались до цього свята з керівником гуртків БДЮТ Оксаною Грицик.   Вивчали вірші, пісні, готували подарунки  для матерів наших воїнів.
На  запрошення  працівників бібліотеки відгукнулась  мати Андрія Лялика –  Марія Петрівна, мати Володі Мелещака –  Марія Мирославівна, і бабуся Андрія Процика – пані Ярослава. На вишитім рушнику хлібом-сіллю зустріли діти солдатських матерів. Для них звучали щирі слова подяки за те, що у такий важкий для країни час вини благословили своїх дітей на захист Вітчизни. І хоч гірко плаче душа, кожна з них розуміє – так треба, бо тільки вони, їх найрідніші синочки мажуть сьогодні врятувати майбутнє країни, від них залежить доля нашого  народу, наше з вами майбутнє.
Діти з цікавістю слухали розповіді наших  гостей про неспокійні солдатські будні їхніх синів,  щирими молитвами просили Матінку Божу захистити від ворожої кулі всіх наших воїнів і дати сили і здоров’я їхнім матерям.
З щирими словами подяки за синів до солдатських матерів звернувся  селищний голова Любомир Фесик  та працівники бібліотеки Галина Базан, Лариса Ковальчук. Побажали  всім присутнім щастя, миру і благополуччя у нашій країні, адже це найважливіше, що потрібне всім нам сьогодні.
Завершилась  зустріч величною піснею «Україно, молюся за тебе!»



Наталя Кара,
бібліотекар бібліотеки смт.Залізці

Немає коментарів:

Дописати коментар