Допомога воїнам АТО



Прийшла на нашу землю війна. На сході Україна тривають бойові дії . У XXI столітті довелося взяти у руки зброю нашим військовим. Україна опинилася в скрутному становищі.  Все українське суспільство згуртувалося навколо цих подій.  Допомога військовослужбовцям нашої країни – це наша спільна справа. Свій добровільний вклад  допомоги воїном АТО на сході України зробили працівники та користувачі Залозецької бібліотеки, працівники та гуртківці Залозецького БДЮТ.
Під час Різдвяних свят діти  зі своїми наставниками відвідали підприємців  з Новорічно -Різдвяними привітаннями. За виручені гроші працівники  БДЮТ разом з волонтеркою придбали основу для маскувальної сітки. До  виготовлення маскувальної сітки були залучені працівники та користувачі Залозецької бібліотеки.
З 23 по 30 січня в Залозецькій бібліотеці користувачі та працівники закладу  плели маскувальну сітку, для воїнів АТО на схід України. Чи мало небайдужих мешканців нашого селища приносили полотняні вироби  для плетіння сітки. Крім того працівники бібліотеки передали чотири пари  в’язаних шкарпеток.





Працівники  бібліотеки-філії смт.Залізці

Немає коментарів:

Дописати коментар